Studentenshow "Burlesque Mystique"

Loulou La Belle neemt je mee in de wereld van Burlesque.
Na het succes van vorig jaar brengt Loulou La Belle
een nieuwe show: “Burlesque Mystique”.

Samen met haar studenten en gastperformers neemt Loulou je mee in een mysterieuze sfeer waar vrouwelijkheid en sensualiteit centraal staan, met de klemtoon op het teasen.
Zoals in de vorige show wordt het publiek gedurende twee uur geëntertaind met mooie theatrale, sensuele dans,
waarbij humor en amusement zeker ook aan bod komen.
Burlesque heeft een rijke geschiedenis in het theater en is weer helemaal in. 

Waag je kans en bestel alvast je tickets want vorig jaar was de zaal snel uitverkocht.

Loulou La Belle begon in 2016 bij Club Burlesque te Antwerpen bij Miss Behave en volgde de jaren erop verschillende lessen en workshops en werd ook internationaal performer.
Met haar achtergrond klassiek ballet brengt ze mooie solo’s in Burlesque.
Sinds vorig jaar opende ze haar eigen dansschool en worden er lessen gegeven te Hoogstraten en Brasschaat samen met Lady Vintage.

 

Pippa Pinuppins presenteert de show

Onze host van de avond is Pippa Pinuppins, zij is veelzijdig getalenteerd niet alleen is zij erotisch schrijfster van de bestsellers "Lefwijf en Een met de bron" maar ook is zij een Master in Afrikaanse dans, buikdans, burlesqsue en geeft zij ook godinnenrituelen...
Pippa is een heel inspirerend persoon en met haar mooie verschijning en prachtige stem hangt je zo aan haar lippen...

"Ractically passionate in every way... "~ Pippa Pinuppins.  

Gastperformer Porcelain Peach

Porcelain Peach is een Belgische schoonheid, die ook optrad in diverse internationale events zoals het Edinburough Fringe Festival en het London Burlesque Festival. Gezien haar klassieke dansscholing, vindt men in haar acts steeds de elegantie van ballet, alsook de flexibiliteit die hiermee gepaard gaat.

Een must see voor zowel het artistieke als het sensuele.

Gastperformers Showteam Mariposa

Johanna is eigenaar van dansschool ‘Bellydance by Johanna’ en ‘Showteam Mariposa’. Ze danste 10 jaar lang bij balletschool ‘Chopiniana’ onder leiding van Ingrid Ceelen. Daarnaast volgde ze talrijke cursussen flamenco, moderne dans, jazz dance, Afrikaanse dans, streetdance en hip-hop aan onder meer de balletschool van Antwerpen.
Johanna heeft al meer dan 20 jaar danservaring en heeft al meerdere titels op haar naam staan, in 2013 won ze 3x zilver op het WK Bellydancer of the world. Met haar betoverende choreo’s voegt ze altijd een vleugje magie toe…