The Fantasy of Burlesque

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 17:46

Loulou La Belle

presents

“The Fantasy of Burlesque”

Vrijdag 16 juni 2023 20u15

Loulou La Belle neemt je mee in de wereld van Burlesque.

Een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal s

taat met de nadruk op het teasen...

Burlesque heeft een rijke geschiedenis en is nu weer helemaal in!

In de show brengen we voor u varieté, dans, humor en vooral veel amusement.

We laten u ook kennismaken met menlesque, de mannelijke variant van burlesque.

De show wordt gebracht door Loulou La Belle, Miss Behave, Jack Lumber, Parlé Texas en Special Guest! De gastheer voor de avond is Big Daddy D.

 

Loulou La Belle begon in Club Burlesque te Antwerpen bij Miss Behave en volgde de jaren erop verschillende lessen en workshops. Met haar achtergrond klassiek ballet brengt ze uw mooie solo's in Classic Burlesque. Ze geeft ook les in Hoogstraten en Brasschaat. Samen met haar studenten en gastperformers brengt ze "The Fantasy of Burlesque".

 

Miss Behave is the "Pin-up firecracker", geboren in Amsterdam en woont in Scotland. Zij heeft al veel titels op haar naam staan, waaronder Finaliste Viva Las Vegas. Zij is ook producer en choreografe van vele shows. This lady is a true powerhouse!

 

Jack Lumber richt zich vooral op het mannelijk aspect van burlesque. Zijn danservaring op nationaal niveau Streetdance brengt hem tot het maken van speelse choreo's. Hij is gebeten door Burlesque en samen met zijn "Boys" van Sinners Dollhouse mag je een spetterende choreo verwachten.

 

Parlé Texas is sinds 2012 Burlesque performer en brengt u mooie acts met kostuums die ze zelf maakt. Met haar performing wil ze graag de boodschap brengen “Omarm jezelf, Hou van jezelf, met alle Imperfecties.”

 

Big Daddy D zal uw host zijn voor de avond. Big Daddy D heeft al vele burlesque shows mogen presenteren en is een vaste waarde. Met zijn achtergrond toneel en zang weet hij u altijd wel te entertainen.

 

Stagekittens die met veel ervaring de coördinatie van de show zowel onstage als backstage onder hun leiding zullen nemen zijn Lady Vixie en  Kiki.

 

Heb je zin in een avond vol Cabaret, Broadway, Dance & Fantasy, kortom Burlesque, koop dan tijdig je ticket voor de voorstelling in GC Kadans!

 

TICKETS BESTELLEN - KLIK  HIER


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.